‘Vergeten’ aardpeer in de hoofdrol in de Amersfoortse Courant | DE GROENE VINGER

Posted on 30 dec '11

Na het geslaagde aardpeerjaar 2011 met als apotheose dit aardpeerfestival is de knol voorlopig wel aan de vergetelheid ontrukt. De tuinderswedstrijd waarvoor de wisseltrofee op het festival werd uitgereikt was een groot succes. Media-aandacht was er onder andere van Radio M, De Amersfoortse courant,VPRO’s Studio Idzerda en last but not least: we stonden tot 2 keer toe in De Barnevelder. Wij, van de Groene Vinger, zijn daar erg fier op. Voor meer aardpeerblijheid wil ik op deze plek graag reclame maken voor degroenevinger.net

Ook in 2012 is de wisseltrofee weer inzet voor een nieuwe tuinerswedstrijd: de oca. Volg de Groene Vinger op Twitter

Be the first to leave a comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *